Δρ. Γεροδήμος Βασίλης

Επίκουρος Καθηγητής - Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Στο πλαίσιο της Σχολής δια βίου μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας πραγματοποιείται εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο "Exercise for Health: Group and Personal Training" και επιστημονικό υπεύθυνο το Δρ. Βασίλη Γεροδήμο, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιστήμονες - επαγγελματίες άσκησης και υγείας, οι οποίοι ασχολούνται με το σχεδιασμό, την εφαρμογή, την καθοδήγηση και την αξιολόγηση προγραμμάτων άσκησης για την προαγωγή της υγείας, όπως γυμναστές, ιατρούς, φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές και νοσηλευτές.

Σχεδιαστηκε και υλοποιείται από εκπαιδευτές υψηλής επιστημονικής κατάρτισης με μεγάλη εμπειρία στην πρακτική εφαρμογή προγραμμάτων άσκησης σε διάφορους εργασιακούς χώρους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα της Σχολής δια βίου μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Exercise for Health

Η ιστοσελίδα exerciseforhealth στοχεύει στην προώθηση της άσκησης ως μέσο πρόληψης και αποκατάστασης χρονίων παθήσεων.

Logo exerciseforhealth

www.exerciseforhealth.gr

HealthyKids

Η ιστοσελίδα healthykids στοχεύει στην ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και εκπαίδευση του πληθυσμού σε θέματα σχετικά με τη σημασία της άσκησης και της διατροφής στην υγεία μας.

healthy

Traininglab

Η επίσημη ιστοσελίδα του Εργαστηρίου Προπονητικής του Κέντρου Ερευνας και Αξιολόγησης της Φυσικής Απόδοσης του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

 

logo Εικόνα1