Δρ. Γεροδήμος Βασίλης

Επίκουρος Καθηγητής - Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 • 2003-σήμερα:
  Στο ΤΕΦΑΑ-ΠΘ τα μαθήματα: «Ανάπτυξη της δύναμης και της ισχύος» στην κατεύθυνση αγωνιστικού αθλητισμού, «Προγραμματισμό στην καλαθοσφαίριση» στην ειδικότητα καλαθοσφαίρισης και «Διδασκαλία της Καλαθοσφαίρισης» στο Α΄ έτος. Επίσης από το 2005 το μάθημα επιλογής: «Άσκηση στις αναπτυξιακές ηλικίες»,  από το 2009 το μάθημα «Σχεδιασμός, Εφαρμογή και Καθοδήγηση Προγραμμάτων Άσκησης» στην κατεύθυνση υγείας, αναψυχής και οργάνωσης διοίκησης και από το 2016 το μάθημα κορμού του Β' έτους "Προπονητική".
 • 2002-2003:
  Στο ΤΕΦΑΑ-ΑΠΘ (με σύμβαση Π.Δ. 407/80) το μάθημα υποχρεωτικής επιλογής «Ετήσιος Σχεδιασμός Αθλητικής Προπόνησης».
 • 1999-2003:
  Στο ΤΕΦΑΑ-ΑΠΘ (με σύμβαση Π.Δ. 407/80) το μάθημα κορμού με τίτλο «Προπονητική» (φροντιστηριακά μαθήματα) και το μάθημα υποχρεωτικής επιλογής «Τεχνικές Ασκήσεων Ανάπτυξης Ταχυδύναμης».
 • 2000-2002:
  Σειρά διαλέξεων στις κύριες ειδικότητες της Καλαθοσφαίρισης και του Κλασικού Αθλητισμού του ΤΕΦΑΑ-ΑΠΘ.
 • 1997-1999:
  Σειρά διαλέξεων στο μάθημα κορμού με τίτλο «Προπονητική» και στο μάθημα υποχρεωτικής επιλογής με τίτλο "Τεχνικές Ασκήσεων Ανάπτυξης Ταχυδύναμης" του ΤΕΦΑΑ-ΑΠΘ.

Αξιολόγηση διδακτικού έργου.
Το Ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 οι φοιτητές αξιολόγησαν τα μαθήματα «Διδασκαλία της Καλαθοσφαίρισης», «Ανάπτυξη της δύναμης και της ισχύος», «Σχεδιασμός, Εφαρμογή και Καθοδήγηση Προγραμμάτων Άσκησης» και «Άσκηση στις αναπτυξιακές ηλικίες». Η αξιολόγηση έγινε ηλεκτρονικά μέσω των ερωτηματολογίων αξιολόγησης των μαθημάτων που προτείνει η ΑΔΙΠ. Και για τα 4 μαθήματα η αξιολόγηση των φοιτητών για το Διδάσκοντα ήταν μεταξύ 4,4 και 4,6 με άριστα το 5.

Exercise for Health

Η ιστοσελίδα exerciseforhealth στοχεύει στην προώθηση της άσκησης ως μέσο πρόληψης και αποκατάστασης χρονίων παθήσεων.

Logo exerciseforhealth

www.exerciseforhealth.gr

HealthyKids

Η ιστοσελίδα healthykids στοχεύει στην ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και εκπαίδευση του πληθυσμού σε θέματα σχετικά με τη σημασία της άσκησης και της διατροφής στην υγεία μας.

healthy

Traininglab

Η επίσημη ιστοσελίδα του Εργαστηρίου Προπονητικής του Κέντρου Ερευνας και Αξιολόγησης της Φυσικής Απόδοσης του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

 

logo Εικόνα1